Storing melden

Project update: Blycolin duurzaamheid project in volle gang!

Project update: Blycolin duurzaamheid project in volle gang!

Project informatie

Het is met trots dat Blycolin Gebr. Janssen Installatietechniek heeft gekozen voor de volledige renovatie van hun W-installatie. Dit betekent dat we een centrale rol zullen spelen in hun streven naar duurzaamheid.

We gaan state-of-the-art luchtbehandelingskasten installeren, samen met niet één, maar twee krachtige warmtepompen van elk 60 kW. Hiermee vergroten we niet alleen de energie-efficiëntie, maar verminderen we ook de ecologische voetafdruk aanzienlijk!

Maar dat is nog niet alles! In samenwerking met BRControls implementeren we geavanceerde regeltechniek, waardoor elk aspect van de installatie nauwkeurig kan worden gemonitord en geoptimaliseerd. Zo voorzien we Blycolin van slimme en geavanceerde controle over hun hernieuwbare energiebronnen.

Deze renovatie betekent niet alleen een sprong voorwaarts op het gebied van duurzaamheid, maar ook een aanzienlijke verbetering van het onderhoudsgemak. De technische ruimte die we creëren zal efficiënt worden georganiseerd en uitgerust met moderne voorzieningen om onze servicemonteurs in staat te stellen hun werk optimaal uit te voeren!

Kortom, we staan aan het begin van een prachtig avontuur met Blycolin. Samen gaan we hun visie op duurzaamheid realiseren en tegelijkertijd onze technische expertise in de schijnwerpers zetten. Op weg naar een groenere toekomst, stap voor stap!

Opdrachtgever

Project in gedachten? Neem contact op!